Schilderclub Krimpen

schilderclub krimpen

 

Om de 2 weken is er in de clubruimte van de YMCA Schilderclub Krimpen

Hieronder vind u meer informatie over de Schilderclub. U kunt ook altijd contact opnemen met Desiree Weijtenburg

 

Zoek jij gezelligheid en de sociale context van samen met anderen te tekenen, te schilderen en musea te bezoeken?  Wil jij je eigen stijl verder ontwikkelen?  Volg dan de teken- en schilderlessen! 

 

De schilderclub
Bij deze club is het belangrijkste dat gezelligheid wordt geboden op een eigen locatie waar men samen tekent en schildert. Dit kan op drie manieren. Via deelname aan de teken-en schilderlessen, die qua inhoud steeds wisselt. Bekijk hiervoor steeds het actuele aanbod. Door deelname aan het open atelier, waarbij je zelfstandig werkt. Of aan beide, zowel lessen als open atelier.

 

Teken- en schilderlessen
Lessen worden gegeven door een gediplomeerd tekendocente en kunstschilder. In het steeds wisselende studieprogramma komen tekenen, schilderen, aquarelleren, technieken, experimenteren, creativiteit en kunstbeschouwing aan de orde.  Iedereen leert op individuele wijze zijn eigen ideeën te verbeelden en stereotypen los te laten. Door anders naar dingen te leren kijken en allerlei materialen en technieken te combineren wordt nieuwe inspiratie opgedaan om het eigen werk verder te ontwikkelen. Zie  programma voor lestijden en kosten.

 

Open atelier