Vrijwilliger zijn, iets voor jou!

Logo Krimpen

Ben jij opzoek naar een uitdaging? Vind jij het leuk om met kinderen, tieners of jongeren te werken? Wordt dan vrijwilliger bij de YMCA! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers voor een paar uurtjes per week of  per maand.

Clubleiding
Ben jij dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 beschikbaar en vind je het leuk om met kinderen van 6 t/m 12 jaar te werken? Dan is clubleiding misschien wel de ultieme vrijwilligersplek voor jou!

Als clubleiding ben je verantwoordelijk voor de club die wekelijks plaatsvindt, deze draai je samen met minimaal één andere vrijwilliger. Samen zorgen jullie voor een programma dat jullie gaan uitvoeren. Hierbij kun je denken aan verschillende creatieve activiteiten zoals een  knutselen, bakken of timmeren. Ook sportieve activiteiten zoals een balspel buiten op het plein of sociale activiteiten zoals een gezelschapsspel. Naast het maken van het programma is het natuurlijk zaak om de activiteit uit te voeren en de kinderen een gezellige middag te bezorgen.

Vrijwilliger Koningsdag
Al ruim 25 jaar organiseren wij de Kinderkermis met Koningsdag. Een gezellige dag voor jong en oud en bomvol spelletjes. Wij zoeken altijd hulp bij de op- en afbouw, achter de bar, of bij het begeleiden van de spelletjes. Het is vooral een hele gezellige dag ook als vrijwilligers onder elkaar, we sluiten de dag af met een gezamenlijk maaltijd.

Altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers
Bij YMCA Krimpen kunnen we altijd hulp gebruiken, afhankelijk van je wensen gaan we op zoek naar een geschikte plek. Denk maar eens aan het helpen met promotie, klusjes in ons clubhuis of het schenken van koffie. Dus heb je interesse neem vooral contact met ons op.

Heb je vragen of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met  Ivonne Pols (06-29586846) of mail naar info@ymcakrimpen.nl